Дамги и козунаци на благотворителният базар в Созопол

Най-вкусните дамги са в Созопол!

Дамгите са сладката тайна на Созопол – това е неоспорим факт! Големи или малки, приготвени в Стария или Новия град – няма значение! Важното е, че тази година на Великденският Благотворителен Базар ще бъдат повече от миналата 2015 година!

Sweet bakery Miss Anet” – Анета Лазова ще се погрижи наред с козунаците и другите сладкиши да опитате и прекрасните, созополски дамги!

Бистро Рибари - СозополОт бистро „Рибари“ отново ще ни гостят с известните си скариди, както и присъщите им морски глезотийки, те винаги знаят как да поднасят морски дарове!

Ако миналата 2015 година не сте успели да опитате от вкусния мед на TeddyHoney, тази задължително го направете!

Сладко от зелени смокини ще има също.

Приготвили сме още: така сладкото вино Trastena, бира Айляк.
Лиморада участват на ВББ в СозополМного сме щастливи, че „Limorada Flowers“ ще участват отново в събитието, защото всеки в Созопол знае къде са най-уханните и красиво изработени букети, най-грижливо изработените подаръци!

Очакват ви много, наистина много красоти от „Garash“ – кожени бижута от Zora Design, страхотните чаши на Gezenko и продукти на още близо 40 автора със стилен морски полъх, специално подбрани за базара.

Garash в Созопол на Великденският базарШареното ще очарова с новите си тефтери за малки и големи, албумчета за усмивки и подаръци за най-малките.
Тази година работилниците за деца ще бъдат много интересни – приготвили сме им боядисване на порцеланови яйца в петък и изработка на Великденски кутийки и картички в събота.
Прекрасна новина е, че все повече хора и фирми подкрепят инициативата ни. Всеки иска да бъде в полза на децата, които нямат възможност да почувстват истински празника. Само ако знаете колко бяха щастливи миналата година от подаръците, които получиха!

Тази година работилниците за деца ще бъдат много интересни – приготвили сме им боядисване на порцеланови яйца в петък и изработка на великденски кутийки и картички в събота  (29.04 – от 12:00 до 14:00ч ; 30.04 – от 15:00 до 17:00ч.)

Този път сме ви подготвили и малка изненада – всеки знае къде са най-романтичните гледки в Созопол, нали? А дали ще успеем да ги съберем на едно място?
Тениска-колаж на великденският благотворителен базар в Созопол

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ПРИЯТНА МУЗИКА, В ДОБРА КОМПАНИЯ С ЯКИ МЕЗЕТА И ВКУСНИ НАПИТКИ.

Заедно сме по-добри!
Повече информация може да откриете на официалният сайт: happyeaster.sozopol.org, както и на страниците ни в sozopol.org и събитието, публикувано в социалната мрежа Facebook.

Времето в Созопол: