Кмета дари маратонки на бедни деца, областния управител – хранителни продукти

24 деца от училището в с. Равна гора получиха по чифт маратонки по случай настъпващата пролет от кмета на  Созопол  Панайот Рейзи. Децата са социално слаби и  са изкарали зимата с чехли. Ръководстово на училището направило списъка. Децата нямали  търпение да обуят спортните обувки. Средствата за маратонките са от представителните на кмета. Миналата година той предостави значителна част от представителните си за нуждите на читалищата в общината.

Преди броени дни структурата на ПП ГЕРБ в Созопол помогна с хранителни продукти от първа необходимост на многодетно семейство в село Зидарово.

Активисти на партията, заедно с общинския й ръководител Константин Гребенаров, бяха посрещнати от майката Красимира. Въпреки тежките условия, в които тя отглежда своите 8 дъщери и синове, тя никога не казва, че съжалява, че са толкова много. Семейството вярват, че когато са в най-голяма нужда винаги се намират добри хора, които да им подадат ръка.
Красимира прибра провизиите, като сподели, че ще се старае с тях да приготви някои от най-любимите гозби на децата й. За тях имаше и лакомства.

Хубаво е, че все още има хора, които имат толкова много деца и искат да им дадат образование. Казах на майката, че може да разчита на нашата структура и занапред

коментира Константин Гребенаров.

Източници: Дарик & bszone.info

Leave a Comment