Видео от Созопол и плажните ивици край града на спасението

Добре дошли в Созопол

В това кратко видео от Созопол ще ви покажем как изглеждат плажовете на север и на юг от Созопол в началото на летния сезон!

В продължение на една седмица снимахме и монтирахме за вас кадри от изгревите край Централен градски плаж, панорамни кадри към остров Свети Иван и остров Свети Петър от ресторант Ксантана.

Почти полегнали заснехме и вълните, плискащи се в пясъка по изгрев на плаж Хармани, залеза край Миденото плажче – в съседство с вече бившото военноморското училище на остров Свети Кирик и Юлита, малка част от пясъчните дюни в защитена местност Алепу – познат още като шофьорският плаж с поглед в далечината към нос хумата и комплекс Свети Тома. Всичко това – само за вас!

Ще можете да погледнете за кратко и от плаж Златна Рибка към вилно селище Санта Марина, както и къмпинг Градина, а в далечината се виждат град Черноморец и конкретно местност Червенка.

Във видеото ще видите и част от един приказен залез заедно с много на брой гъсти, пухкави облаци край старият Созопол и остров Свети Кирик и Юлита.

Welcome to Sozopol

Абонирайте се в нашият видео канал за Созопол!

Абонаментът ви гарантира, че ще получавате известие за всяко следващо добавено видео от Созопол.

По този начин първи ще видите и нашият следващ проект – плажните ивици, прилежащи към къмпинг Каваци, Смокиня и Веселие. В бъдеще, заедно с нас ще имате възможност да посрещате и изпращате денят край морето, ще виждате и лятната атмосфера в стария Созопол, ще можете да се гмурнете с нас под морското равнище.

Внимание: За всички абонирани потребители ще публикуваме информация за дата и час на предстоящото ни излъчване на живо – LIVE STREAM – с дрон от въздуха над Созопол! С подкрепата на “Copter View Productions – Професионално фото и видео заснемане в 4k”

Абонирайте се тук и сега! → Sozopol.Org @ YouTube.

Абониране за Созопол

 

А ако имате желание да видите и друг, различен поглед или място от Созопол, не се колебайте го да споделите с нас в коментарите под този видео клип от Созопол.

Leave a Comment