July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал “Sozopol Fest”

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 2
July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 3
July Morning в Созопол, снимка: Нелина Делииванова

На 30 юни и 1 юли на плажа на къмпинг Градина до Созопол ще се състои първото издание на Sozopol Fest – July Morning!

Новият музикален фестивал ще предложи на българската публика свежо и различно забавление за ударен старт на активния летен сезон. Събитието ще се състои в два поредни дни на плажовете на къмпинг Градина до Созопол, където традиционното посрещане на първия юлски изгрев ще бъде под звуците на качествена селекция от иновативни световни и български изпълнители, групи, диджеи и продуценти.

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 4
15 DJи ще пускат музика 48 часа на празника

Музика в стиловете Soul, Dance, Funk, Disco, Lounge, Jazz, Nu Jazz, Smooth Jazz, Latino Jazz,  Acid Jazz и други ще звучи 48 часа нон стоп, а на сцената ще се качат 9 банди и 15 диджея.

 

Селекцията на хедлайнерите включва както световно известни, така и едни от най-добрите български групи, диджеи и продуценти.

Първото издание на Sozopol Fest ще предложи промоционално ниски цени на билетите (вече в продажба: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sozopol-fest-kmping-gradina-96515/event.html), в които може да бъде включено и място за палатка в къмпинга на фестивала.

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 5
снимка: sozopol8130.blogspot.com

Сред допълнителните атракции ще бъдат уроци по екстремни спортове, плажни забавления и други изненади, които тепърва ще бъдат разкрити! Първите трима обявени хедлайнери са ветераните на acid jazz сцената и доказани любимци на българската публика Incognito, култовото продуцентско трио Kraak & Smaak, които идват за първи път у нас с цялата си live банда и ню джаз легендата Jürgen von Knoblauch от Jazzanova.

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 6
снимка: fotoface.eu

 

източник: bszone.info