Три годишната Янита Бардукова отнесе приза на конкурса ”Малка мис България”

Три годишната Янита Бардукова отнесе приза на конкурса ”Малка мис България” 1Три годишната Янита Бардукова, дъщеря на общинския съветник Христо Бардуков спечели безапелационно наградата на публиката на националния конкурс за красота”Малка мис и малък мистър България”.

Конкурсът се проведе в Поморие и събра на подиума 90 деца от цялата страна. Малката чаровница стигна до финала след като спечели короната на регионалния конкурс. Янита бе избрана и за лице на „Никол фешън” и на известна застрахователна компания.

Малката красавица впечетли журито и присъстващите с грация и самоувереност. Созополската грация не се смути в нито една от напрегнатите сценични изяви и дори си позволи да се представи в групата с една година по-голяма от реалната си възраст.

В първия кръг от конкурса г-ца Бардукова се представи със странджанска носия от село Зидарово, във втория с ежедневно облекло, а в третия кръг блесна с пищна рокля на дизайнерката Нурдживан Димитрова. Спечелената от Янита корона й дава право за участие в много международни конкурси.

Янита е много щастлива от участието си в дефилето и след конкурса сподели, че и друг път иска да облича рокли на принцеси

сподели щастливият й татко, който благодари на всички, които са били съпричастни към вълненията на неговото семейство през последните дни.