Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning 1

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning 2
снимка: mp3.bg

Ъпсурт, Лора Караджова и балет Нова станаха поредните изпълнители, които потвърдиха участието си на Sozopol Fest – July Morning

Водещ на 48-часовото плажно шоу ще бъде Майкъл Флеминг от Trio O Five.

Организаторите на фестивала обявиха официално, че фестивалът тепърва ще се надгражда и развива, ще добавя в програмата си още изпълнители и банди.

От тази седмица са в продажба и билетите за VIP зоната на Sozopol Fest на цени от 90 лв. за двата дни и 50 лв. – за единия. Специалните пропуски ще позволят на феновете да гледат любимците си на броени метри от сцената, както и да се качат на палубата на уникален пиратски кораб, който ще бъде изграден в близост. Корабът ще представлява своебразен бар, на който най-големите фенове с VIP билети ще имат възможност да опитат любимите коктейли на всички артисти.

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning 3
Балет НОВА; снимка: fameground.com

През месец юни много от желаещите да споделят преживяването Sozopol Fest ще имат възможност да спечелят и Meet & Greet пасове в игрите, които медийните партньори на фестивала ще проведат.

Предстоящото първо издание на Sozopol Fest ще се опита да промени и развие традицията по посрещане на първия изгрев на месец юли.

Според организаторите, July Morning може да се посрещне и в компанията на свежа, лека, фънки музика в съзвучие с идеята за лято, море, слънце, плаж, забавление.

Билетите за Sozopol Fest – July Morning са вече в продажба на цени от 65 лева (2 дни+място за палатка) и 60 лева без къмпинг място, както и по 32 лева за един ден.

Можете да закупите билети от адресите по-долу:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/sozopol-fest-kmping-gradina-96515/event.html
и
http://web.ticketstream.cz/bgts/

2 дена + място за палатка – 65 лева
2 дена без място за палатка – 60 лева
1 ден без място за палатка – 32 лева
2 дена VIP билет – 90 лева

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning 4

източник: mp3.dnes.bg