Четиригодишна красавица прославя Созопол

Четиригодишна красавица прославя Созопол 1Чаровната четиригодишна Янита – дъщеричка на общинския съветник Христо Бардуков стана „Малка мис Бургас Плаза” на проведения конкурс за красота в събота. Малката Янита успя да очарова журито и да остави в класацията след себе си малките състезателки от 40 български града. Класиралите се малки красавици отиват на Националния конкурс ”Малка Мис  и  Малък Мистър България 2010”, който ще се проведе на 20 юни в Поморие.

Лъчезарната Янита Бардукова стана 100% фаворит на публиката и отнесе в древния Созопол най- престижната награда като освен овациите на публиката събра близо 1 000 гласа от SMS гласуването.

Созополската принцеса е кръстена на чичо си Яни, който е световен шампион по спортни танци и носител на много международни награди и от него е наследила  грацията и артистичността, с които заплени публиката и журито-коментират в родния й град.

На финала в Поморие Янита ще изненада жури и публика с една от най-стойностните ни песни „Моя страна, моя България”. SMS гласуване ще определи крайната победителка в националния конкурс по красота. Победителката от Поморие ще представи страната ни на световните финали в Дубай. Големият шанс да прослави Созопол по цял свят е на Янита. Нека я подкрепим на 20 юни!

Източник: община Созопол