Спортист Роза 0:2 Созопол 1

Спортист Роза 0:2 Созопол

Спортист Роза 0:2 Созопол 2
Снимка: личен архив, Румен Димов - селекционер на ФК "Созопол"

Вчера (27.11.2011) отборът на Созопол не срещна съпротива от домакина на двубоя – Спортист Роза и се поздрави с победа. Отборът на Румен Димов стигна до успеха с 2:0. След нулево първо полувреме, през втората част футболистите от морето показаха, че са по-класният отбор.

В 50-ата минута Венко Братанов с много хубар удар от 25 метра в горния десен ъгъл откри резултата. Стефан Тошков в 65-ата минута удови и сложи точка на спора.

„Бяхме по-класният отбор и контролирахме играта през целия мач. Като отбор и индивидуалности вече израстваме и продължаваме да се развиваме. Това е и причината да преминаваме спокойно срещу отбори като Роза. Нашите момчета показаха класа“

Continue reading

Румен Димов: Домакините малтретираха съдията

Румен Димов: Домакините малтретираха съдията 3
Снимка: личен архив, Румен Димов - селекционер на ФК "Созопол"

Наставникът на Созопол Румен Димов заяви пред Football24.bg, че съдията на двубоя между Габровница и неговият тим Петър Тютюнджян е бил „жестоко малтретиран“ от домакините. Димов поздрави рефера за проявеното мъжество. Двубоят между Габровница и Созопол бе прекратен при резултат 1:5.

Двубоят премина при много тежка атмосфера създадена от домакините, както на терена, създадена от футболистите на домакините, които играят изключително грубо и неспортменски, така и от агресивното поведение на публиката. Моите футболисти играха спортсменски и набързо показаха на всички, че няма как да се уплашат от твърдата и груба игра на Габровница.

Още първото полувреме поведохме с 2:0 след голове на Стефан Тошков и Хаджиев. През второто полувреме поради контузии, смених двамата нападатели, наритани от домакините. Но класата на моите момчета ни позволи да отбележим още три гола чрез Д.Хаджиев и Мустафа Мустафа, който се разписа 2 пъти. Домакините отбелязоха гол много неспортменски, като при паднал и контузен наш играч, те не извадиха топката и без съпротива вкараха гол.

Continue reading