Равадиново празнува своята 100 годишнина

Равадиново празнува своята 100 годишнина на Свети Дух

Кметство с.Равадиново кани жители и гости на празничните тържества по случай честването на 100 години село Равадиново

Празникът ще се проведе на 21, 22, 23 юни 2013 година

 


Равадиново празнува своята 100 годишнина
21.06.2013 Петък
18.00 ч. Откриване на паметна плоча на Христо Фотев
19.00 ч. Официално откриване на празника
19.30 ч. Народни надпявания
21.00 ч. ДИГ „Лотос“

22.06.2013 Събота
10.00 ч. Футболен турнир
19.30 ч. Танцова Формация „Цветница“
20.00 ч. Празничен концерт с участието на Поли Паскова и Здравко Мандаджиев

23.06.2013 Неделя
09.00 ч. Спорти състезания
10.30 ч. Народни борби
Continue reading

Бал на спортиста в Община Созопол

Бал на спортиста в Община Созопол 1На 17 декември в Созопол се проведе бал на спортиста, на който бяха избрани десетте най-добри спортисти на Община Созопол.

На бала присъстваха 130 деца и младежи, спортисти от 10 спортни клуба към Община Созопол. 10-те най-добри бяха наградени с купи и парични награди.

Първо място взе Александра Маринова – карате, а второто място зае Ахмед Тунджай – борба.

Отличените спортисти получиха приветствия от заместник кмета на общината – Катя Стоянова и секретаря на младежта и спорта Илиян Стефанов.

Continue reading

Община Созопол номинира 10-те най- добри спортиста за 2010

Община Созопол номинира 10-те най- добри спортиста за 2010 2За втора година община Созопол организира класация за десетте най-добри спортиста на територията на цялата община и в различните спортове. Всеки клуб е номинирал най-добрите си състезатели, а комисия ще определи първата десетка и ще подреди класацията.

Клуб „Киборг”-Созопол е номинирал двама свои състезатели Георги Николов-Мечката и Хари Димитров Гагосян, който е носител на бронзови медали от републиканско първенство по класически културизъм и от национален турнир. Футболен клуб „Созопол” участва в общинската класация като номинира голмайстора за годината и капитан на отбора Михаил Любомиров Ралев.

Continue reading

Народни борби и демонстрации по карате на празника на Созопол

Народни борби и демонстрации по карате на празника на Созопол 3Над 100 елитни състезатели се включиха в традиционните народни борби днес в Созопол. Турнирът се провежда за трета поредна година в чест на светицата закрилница Марина. В местността „Света Марина” водещи национални състезатели от всички категории  премериха сили в атрактивни схватки. Между участниците има републикански шампиони и носители на титли от европейски и световни първенства. Преди откриването на борбите организаторите представиха всички 10 спортни клубове в община Созопол. Бяха представени демонстрации по карате на клуб „Шогун” Созопол и клуб „Бу-ши-до” от Черноморец и Равна гора, както и демонстрации по културизъм на клуб „Киборг”.

Continue reading