Талантиада 2013 с Илиана Балийска в Созопол

Талантиада с Илиана Балийска в Созопол

Столичната актриса Илиана Балийска, лицензиант на марките „Мини Мис и Мини Мистър” и „Малки Големи Таланти” традиционно, всяко лято прави известното си Шоу в Созопол, за радост на малките и пораснали сладури!
На 28 юли-неделя от 19ч. в Античния театър на Града на Слънцето (ред.бел. Град на спасението), мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години ще се забавляват и ще получат много награди.

Записването за участие е един час преди началото – на място. Лентите на победителите в двете възрастови групи-от 3 до 6 и от 7 до 12 години, ще връчи лично патрона на „Мини Мис и Мини Мистър” Созопол-Оригинала-Кмета на Община Созопол – Панайот Рейзи.

Класираните от 1-во до 6-то място-талантливковчета от Созопол и курортистчета, ще представят Община Созопол в XV Национален Телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” Есен на 21 септември 2013 г. в Националния Дворец на децата – гр.София.

„Всеки път в Созопол участват не само българчета, а и мини сладури от Русия, Беларус,Германия, Испания, Англия, САЩ и мн.др. Така че в Созопол Конкурса-Оригинал не е само Национален, а и Международен. И този път очакванията ми са пак за бляскав празник на детското творчество в любимия ми Черноморски град”

каза с усмивка специално за Sozopol.Org Илиана Балийска – автор, водеща и продуцент на Талантиадата-Фестивал „Малки Големи Таланти” от Турнето „Детето на Морето” 2013! Талантиада 2013 с Илиана Балийска в Созопол