Созопол и Черноморец се включиха в кампанията за с.Бисер

Жителите на Созопол за пореден път проявиха съпричастност към изпаднали в беда хора и благотворителност в помощ на пострадалите от наводненията бедстващо с. Бисер.

Още през първите дни след трагедията в с. Бисер от синдиката на общинските служители беше проведе разговор с кмета на селото Златка Огнянова Ангелова за най- належащите нужди на пострадалите жители. Веднага бе организирана благотворителна кампания за набиране на финансови средства за пострадалото българско село.

В кампанията се включиха служители на общинска администрация, общински съветници, симпатизанти на ГЕРБ и граждани на Созопол. Първата сума, която вече е изпратена е 1 000 лв., от които 200 лв. са дарени от НСЖ ”Света Марена”.

Дарителска акция за пострадалите от наводнението “Независимо женско сдружение гр.Черноморец”

От Независимо женско сдружение гр.Черноморец се включиха в кампанията още на 9ти февруари

Акцията за набиране на средства за пострадалите жители на хасковското село продължава. Желаещите да помогнат могат да направят това в сградата на община Созопол в ст. №4, където има набирателна каса и по банкова сметка : Община Харманли, BG 45СВUN91953300023206 , BIC CBUNBGSF,МКБ Юнионбанк АД клон Харманли.

снимка: Независимо женско сдружение гр.Черноморец

източник: www.sozopol.bg

Leave a Comment