Созопол посрещна денят на детето с празничен концерт

Созопол посрещна денят на детето с празничен концерт 1За трета поредна година община Созопол подари на децата от всички насели места празник под наслов „Децата на Созопол пеят и танцуват”, посветен на 1 юни- Международния ден на детето. Близо 150 деца участваха в празничната програма и още толкова станаха зрители на красивия празник, който завърши с почерпка осигурена от общината и спонсори.

Празникът започна с тържественото връчване на дипломите на четвъртокласниците от ОУ”Св.св. Кирил и Методий”.Пълните отличници получиха дипломите си и награда за положените усилия лично от кмета на община Созопол Панайот Рейзи. „ Скъпи родители ,нашите деца са нашата надежда и нашето бъдеще.

Заедно с моя екип работим всички деца да са щастливи. Част от нашите цели за по- добър живот на най- малките жители на нашата община са постигнати. Отговорността  за бъдещето на децата ни е обща и нека обединим усилията си и да работим за по- доброто им бъдеще”- заяви при откриването на общинския празник кмета и пожела на децата весело и щастливо лято.

Видео материала е предоставен от bszone.info