Созопол открива сезон “Лято 2009”

Созопол открива сезон "Лято 2009" 1На 12 юни Кмета на Община Созопол официално откри новият туристически сезон “Лято `09” в Созопол. Г-н Рейзи отправи пожелание към хотелиерите и ресторантьорите за успешен и ползотворен сезон, хубаво време, много туристи, “попътен вятър и много вода под кила”. Амфитеатъра на гр.Созопол събра жители и гости на морският град, където за доброто им настроение се погрижиха музикантите от група “Те”, Преслава Пейчева и Тони Димитрова. Артистите изнесоха двучасов концерт, който по традиция завърши с десетминутна пищна заря.

 

 

Созопол открива сезон "Лято 2009" 2

Созопол открива сезон "Лято 2009" 3

Созопол открива сезон "Лято 2009" 4

10.06.2009г.

Туристическият сезон в Созопол ще бъде официално открит на 12 юни. Това съобщиха от пресслужбата на крайморската община. Откриването ще започне в 19.00 часа в Амфитеатъра с концерт на Тони Димитрова и на група "Те".

През тази година за първи път откриването на туристическия сезон се прави едновременно в Созопол и в Черноморец, с което искаме да подчертаем ролята на Черноморец в общия туристически продукт, предлаган от общината, допълват от общинския пресцентър.

Откриването на туристическия сезон в Черноморец ще започне в 20.00 часа с концерт. Преди това ще бъде открита реконструирана улица в селото.

източник:БТА