Созопол открива лято 2011 със заря и премиера на спектакъл на Нешка Робева 1

Созопол открива лято 2011 със заря и премиера на спектакъл на Нешка Робева

Официалното откриване на туристическия сезон в Созопол ще бъде на 4 юни от 20.30 ч. на Амфитеатъра

Созопол открива лято 2011 със заря и премиера на спектакъл на Нешка Робева 2Жителите и гостите на Созопол ще могат да се насладят на премиерата на най-новия спектакъл на групата на Нешка Робева. ”Купонът” е танцово-музикална пиеса, която включва и пищна феерия от светлинни ефекти. Лятното турне на феноменалната българска треньорка по художествена гимнастика с най-новия спектакъл започва от Созопол и ще продължи в цялата страна.

Община Созопол е подготвила и мощна заря, която ще освети небето над курортния град в края на концерта.

Културният афиш на община Созопол за м. юни продължава с поредица от вечерни представления на местни неправителствени организации и клубове на тема „Възстановка на созополския бит”, които ще се състоят от 18.00 ч. на Амфитеатъра. Читалище ”Отец Паисий” ще представи Созополска вечеринка на 3 юни, петък. Българо-гръцкото дружество „Аполония“ ще представи възстановка на годеж от миналия век на 5 юни, неделя.

Клуб „Българка” към СОСЗР са подготвили възстановка на седянка и истинско надиграване между моми и момци на 6 юни, понеделник. Истински дамски жур на хайлайфа пък ще представят дамите от Клуб на пенсионера ”Чайка” на 8 юни, сряда. Второто издание на созополските възстановки ще завърши на 9 юни, четвъртък с възстановката на Тракийско дружество „Яни Попов” на автентична тракийска сватба.

източник: biurgasnews.com