“Сега или никога” на созополска сцена

"Сега или никога" на созополска сцена 2

Постановката “Сега или никога” ще зарадва почитателите на театралното изкуство в Созопол

"Сега или никога" на созополска сцена 3Екранният дует от бг-серияла  “Стъклен дом” – Стефка Янорова и Красимир Ранков отново заедно в летният хит на Театъра на българската армия „Сега или никога”.

Автор на пиесата е Валентин Красногоров, а постановката на братята Красимир и Веселин Ранкови, които също и играят в пиесата, заедно със Стефка Янорова и Ярослава Павлова.

Историята разказва за две семейства, оплетени в любовен четириъгълник. На пръв поглед пиесата е тип “лековерна комедия” и се ползва с голям успех във всички театри, които решиха да я поставят на сцена.

“Какво може да бъде по-важно от щастието във всеки дом, под всеки покрив?  Кой не се вълнува от това?
… Щастливите бракове са много малко, а разводите прекалено много. Съпрузите се разделят, за да намерят щастието в следващия брак, но в повечето случаи повторният брак е още по-неудачен от първия. За враждуващите съпрузи разводът изглежда желан изход от положението. Но, оказва се, че и разводът, и свързаната с него самостоятелност не носят щастие …
…Ето, за всичко това написах пиесата”

Валентин Красногоров

Постановката “Сега или никога” ще зарадва почитателите на театралното изкуство в Созопол  на 12-13 август от 20.00 часа в читалището. Билети се продават всеки ден пред амфитеатъра. Цена – 15лв.

източник: Дарик; Театри