Треньорът на ФК Созопол Румен Димов: Съдията повлия на крайния резултат

Треньорът на ФК Созопол Румен Димов: Съдията повлия на крайния резултат 2
Треньорът на ФК Созопол Румен Димов: Съдията повлия на крайния резултат 3
Снимка: личен архив, Румен Димов - селекционер на ФК "Созопол"

Наставникът на Созопол Румен Димов заяви пред Football24.bg, че главният съдия на мача с Ботев е повлиял на крайния резултат.

Както е известно, тимът на Созопол загуби с 0:1 от “канарчетата”, въпреки че направи добър мач.

Димов каза още, че е доволен от футболистите си, които са показали невероятна тактически дисциплина.

Нашите млади футболисти показаха невероятна тактическа дисциплина и футболно самочувствие. Тези неща направиха силно впечатление на голяма част от феновете на стадиона и многото специалисти, които наблюдаваха срещата. Само шансът и гл. съдия ни попречиха да се поздравим със заслужен успех. Тактическият план, който бяхме разработили, затрудни максимално домакините и тогава, когато трябваше да нанесем своя удар, се намеси съдията, който не отсъди брутален фаул в наша полза и позволи на домакините да се възползват и отбележат един доста щастлив гол в края на двубоя.

В последните 15 минути ясно си пролича по-добрата физическа подготовка на нашият отбор – в тези минути създадохме 4 голови положения, които пропуснахме заради шанса и младостта на футболистите. От главният съдия просто искахме да уважава нас като отбор и представители на един уникален град като Созопол. Но той с действията си на терена повлия на крайният резултат. Показахме на един футболен град, че не се боим, както всички отбори в тази група,  които предварително свалят гащи пред Ботев. Спортното съревнование тази година в югоизточната “В” група липсваше, а ние в такива битки израстваме не с дни, а с часове

каза Димов специално за читателите на Football24.bg.