Рекламен трик – Брад Пит шетал из Созопол

Рекламен трик - Брад Пит шетал из Созопол 1
Снимка: Труд

Агенции за имоти могат да си направят алтернативен Ловно-рибарски съюз. Примамващите им оферти вече граничат само с авджийски легенди в стил “Стрелях по заек, то излезе мечка”.

Чуйте най-новия брокер-Бисер: “Брад Пит, Анджелина Джоли и Ралф Файнс са гостували в Созопол, за да почерпят от неговата красота и незаменим чар. На това се дължала все по-голямата популярност на българския Сен Тропе”. Така наша агенция представя просторна, луксозно обзаведена къща в Созопол в средиземноморски стил с цена 850 000 евро.


Не става ясно що е търсила у нас най-комерсиалната двойка в киното – да се поклонят пред мощите на св. Йоан, да снимат продължението на “Мистър и Мисис Смит”” или просто да позяпат арт кино на Аполония.

Справка в интернет показа, че сензационната информация за визитата на Брад Пит и Анджелина Джоли присъства в още няколко сайта – на созополски хотел до Харманите, както и на хотел в Слънчев бряг.

Неотдавна гръцки медии съобщиха, че звездната двойка си е купила луксозна вила за 5,5 млн. евро на остров Санторини. Имотът имал площадка за кацане на хеликоптер, два басейна и лятно кино.

Но няма никаква официална информация, че Бранджелина са посещавали България. Където се появят звезди от техния калибър, мигновено настава паника, последвана от война за автографи и папарашки фотоси.

За “английския пациент” Ралф Файнс също не се откриват свидетели, които да са го виждали да се припича по созополските плажове. Само се знае, че по-рано тази година Файнс е снимал режисьорския си дебют в съседния Белград.

Ситуацията напомня за мистификацията “Джони Деп в Бургас”, на която повярва половин България. Или за пародийния спектакъл “Джак Никълсън купонясва в “Син Сити”, за който се носеше слух преди години.

Въпреки тяхната финансова обезпеченост, броят на имотите, които Брад Пит и Анджелина Джоли притежават, е по-малък от шестте им деца.

1. Основното им жилище – къща в Лус Фелиц, Лос Анджелис.

2. Имение в Ню Орлиънс, купено през 2007 г. за 3,5 млн. долара.

3. Вила “Констанца” в Северна Италия на стойност 40 млн. долара. В нея има 15 спални, два басейна, както и киносалон.

4. Вила на гръцкия остров Санторини със 140 дка прилежаща земя. Имотът е закупен през 2010 г. за 5,5 млн. евро. Джоли била пленена от острова, докато снимала “Томб Райдър: Люлката на живота”.

Източник: Труд