Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи

Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи 2
Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи 3
Панайот Рейзи е новият кмет на община Созопол

ГЕРБ със 17 от 11 съветника в местния парламент

С убийствена преднина кандидатът на ГЕРБ В Созопол Панайот Рейзи спечели на първия тур надпреварата за кмет на община Созопол за втори мандат. За Панайот Рейзи гласуваха 61% от гласоподавателите, което е най-високия резултат в провеждането на избори през последните 20 години в Созопол.

“Уважаеми съграждани, приятели!
Приключи първия тур от местните и президентските избори и с гордост можем да се похвалим с една от най- високите избирателна активност в страната при упражняване на правото ни на вот. Това покава за пореден път високата гражданска активност и отговорност на жителите на общината при взимане на важни национални и местни решения и упражняването на демократичните права.

Можем да се поздравим и с безапелационна победа на ПП ГЕРБ, при която за кмета на общината гласуваха над 60% от гласоподавателите и своя вот дадоха за 11 общински съветника в местния парламент. Това е твърда и категорична победа! Това е Вашата победа! Защото всички вие гласувахте за по- доброто бъдеще на жителите на община Созопол и за изграждането на Созопол като европейски град и перла на Българското Черноморие. Вие дадохте висока оценка на всичко свърщено досега и вдигнахте още по- високо нивото пред мен и моя екип за следващите четири години.

Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха, които подкрепиха листата за общински съветници и застанаха зад идеята за едно модерно и печелившо управление.Благодаря на всички наши симпатизанти и подръжници, които не само ни подкрепиха на изборния ден, но и участваха активно през цялата предизборна кампания.Всички ние водихме позитивна кампания и нито за миг не се поддадохме на провокации, съмнения и страх, защото знаехме, че работим за по- доброто бъдеще на община Созопол. Благодаря от все сърце на членовете и застъпниците в секционните комисии, които 24 часа неотлъчно работиха, за да могат всички желаещи да упражнят демократичното си право на вот и да обработят резултати от изборния ден прецизно и коректно.Това бяха безпрецедентни избори, които за първи път се провеждат в демократичната история на страната, при които гласувахме за президент и местна власт.

Сърдечно ви благодаря за Вашата подкрепа! Тя е по- ценна за мен, защото знам, че бе искрена.

Нека заедно продължим да изграждаме общия дом на нашите деца!”

Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи 4В общинския съвет на Созопол ГЕРБ има 11 съветника от обща 17.

Общински съветници – Созопол:

ПП “ГЕРБ”

1. Красимира Иванова Германова

2. Катя Петрова Стоянова

3. Тодор Георгиев Чакъров

4. Гено Тодоров Пухов

5. Светлана Янкова Лулева

6. Стоян Тодоров Маринов

7. Стоьо Минчев Недин

8. Христо Георгиев Бардуков

9. Пенка Богданова Щерионова

10. Иван Господинов Хаджиев

11. Янчо Русков Георгиев

БСП

1. Тихомир Йорданов Янакиев

2. Росен Георгиев Деспов

3. Йордан Георгиев Петков

ПП “ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ “АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ”

1. Зафира Ганчева Хрусанова

2. Илиян Стефанов Стефанов

3. Румен Георгиев Димитров

На първи тур безапелационно спечелиха изборите кметът на град Черноморец Добри Добрев, кметът на село Равадиново – Иван Пазвантов и кметът на село Атия – Ренета Стоева.

На балотаж в неделя ще се явят трима от кандидатите на ГЕРБ за кметове на населени места. Балотаж ще има в селата Росен, Равна гора и Крушевец.