Панайот Рейзи: Да гласуваме за Созопол!

Панайот Рейзи: Да гласуваме за Созопол! 1
Кметът на община Созопол - Панайот Рейзи гласува за родния си град

Само три дни остават до края на втория тур на вота за топ 10 на чудесата на България, който се провежда по инициатива на в-к “Стандарт”.

Към момента класацията води Созопол с Архитектурно-исторически резерват „Старинен Созопол” и островите Свети Иван и Свети Кирик, като в процентно отношение преднината е 13,81 %. Само с 0,60% по- малко след Созопол се нарежда Несебър.

С почти 10% на трета позиция е Перперикон, а четвъртата позиция с 6,88% е за Тракийското светилище Татул.

Панайот Рейзи: Да гласуваме за Созопол! 2
Снимка: Ана Антова

Последните три дни са решаващи, за определяне на националния вот за десетте чудеса на България и Созопол има реалния шанс да оглави крайната класация.

Това е исторически шанс да докажем, че град с 2620 години история е ценен не само за родната история, но и за развитието на европейската цивилизация

заяви кметът на община Созопол Панайот Рейзи и призова всички жители на града, на цялата община и всички, които обичат Созопол да дадат своя вот за спечелване на първата позиция.

Созопол заслужава да оглави класацията за топ 10 на чудесата на България, защото няма по- голямо чудо от това, което се случи в нашия град-откриването на мощите на Св. Йоан Предтеча

сподели още Панайот Рейзи и гласува за родния си град.

ред.бел. Можете да дадете своя глас като кликнете тук

Източник: Дарик