Още за фестивала „Детето на морето“

Още за фестивала "Детето на морето" 1Малките и пораснали сладури-жители и курортисти в Морските Общини вече очакват и в Бургаския регион традиционното турне „Детето на Морето”,организирано от актрисата Илиана Балийска,която през миналата година поднови за още 10 години запазените си марки-„Мини Мис и Мини Мистър” и „Малки Големи Таланти”.Мини сладурите от 3 до 12 години  ще се надталантчват през юли и август в единствения лицензиран конкурс „Мини Мис и Мини Мистър”.

Палавото шоу ще се вихри в гр.Созопол под патронажа на кмета Панайот Рейзи на 28 юли – Сряда- от 8 вечерта в Амфитеатъра!


За мини госпожиците ще има „фъци-пъци”;за мини мъжагите:културисти-мускулисти и мини канадска борба в категории от „комар”(3-годишните) до „динозавър”(12-годишните);танците-манците са с песните на чаровната водеща от авторските й албуми ”Мини Мис и Мини Мистър” и „Сладурите на Зодиака”.Очаквайте и във вашата Община изява на мини талантливковците ви в Конкурса-Оригинал!!

Записването за участие е на място-един час преди началото и на фен страницата във Фейсбук:Mini Mis i Mini Mistar/Мини Мис и Мини Мистър

”Забавлявка и награждавка-това в Палавото шоу „Мини Мис и Мини Мини Мистър” от турнето „Детето на Морето”!Призьорите ще номинираме за участие в Есенното Издание на Националния ТВ Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” и XII Фестивал „Малки Големи Таланти” на 24.09.2010г. в Националния Дворец на децата-София.”-каза усмихнатата водеща Илиана Балийска.

Източник: Община Созопол