Открита среща за проблемите с простатата в Созопол

Открита среща за проблемите с простатата в Созопол 2

Открита среща за проблемите с простатата в Созопол 3Напълно безплатна информационна среща с уролог за проблемите на простатата на граждани ще се състои в Созопол на трети ноември (събота) от 11.00 ч., в читалище Отец Паисий.

Образователните дискусии са част от Националната кампания за мъжко здраве “Отиди на преглед”.

Кампанията “Отиди на преглед” е свързана със заболяването Доброкачествена хиперплазия на простатата и разясняване на ползата от навременното и диагностициране и лечение, както и рисковете от забавянето им.

Нейни инициатори са Българското урологично дружество, Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България и Българският червен кръст.

Подробности за кампанията “Отиди на преглед” могат да бъдат научени и на националната безплатна телефонна линия 0800 18 187, която е отворена всеки делничен ден от 9.30 до 11.30 ч.

В рамките на кампанията “Отиди на преглед” се провеждат открити, напълно безплатни срещи в различни региони в България, с общопрактикуващи лекари и специалисти-уролози. Подробности могат да бъдат научени и на националната безплатна телефонна линия 0800 18 187, която е отворена всеки делничен ден от 9.30 до 11.30 ч.

източник: burgas24.bg