Независимо женско дружество „Света Марина” с нов клуб

Независимо женско дружество „Света Марина” с нов клуб 128 нови члена приеха в независимо женско дружество „Света Марина”. Поводът бе откриването на клуба на блоготворителното дружество, което със собствени сили и средства обнови помещенията на клуба.

Клубът бе официално открит с освещаване, направено от отец Иван в присъствитео на много жители и гости, членове  и смпатизанти на женското дружество. Празникът бе почетен от председателя на общинския съвет Красимира Германова, кмета Панайот Рейзи, общински съветници и кметове на съставни селища. След прерязване на лентата на обновеното помещение кметът Панайот Рейзи поздрави членовете на женското дружество:

Вашата дейност е пример за всички нас, защото успяхте да покажете ,че благотворителността може не само да помага, но и да обединява. Пожелавам на всички дами от независимо женско сдружение”Света Марина” много здраве и да продължат да правят добрини, които да обединяват жителите на Созопол за доброто на нашия град

Независимо женско дружество „Света Марина” с нов клуб 2Развълнувана от толкова много топли думи и подаръци, които получи клуба на женското дружество неговия председател Вяра Милчева благодари на всички, които подкрепят и подпомагат тяхната дейност и подчерта, че тяхната дейност е излязла извън пределите на Созопол, защото имат членове от Равадиново, Атия, Равна гора и Росен.

Всички ние сме обединени от стремежа да работим за доброто на хората

заяви още Вяра Милчева.

Източник: Община Созопол