Шофьор от с.Равадиново блъсна млад шофьор от Созопол 2

Шофьор от с.Равадиново блъсна млад шофьор от Созопол

Шофьор от с.Равадиново блъсна млад шофьор от Созопол 333 годишен мъж от Равадиново, с автомобил “ВАЗ 2107″,  предизвиква катастрофа като при “обратен завой” удря лек автомобил “Опел Астра”с 19 г. шофьор от Созопол. Инцидентът е станал снощи около 21.00 ч. по пътя между бензиностанциите «Петрол» и «Тони ойл», в местността «Хаджиали дере» , край Созопол.

При тестване с дрегер за наличие на алкохол, апаратът е отчел 0.05 промила на шофоьра от Равадиново. От ПТП леко са пострадали трите пътнички, возещи се в лекия автомобил «Опел астра».

След катастрофата С.Х. от Равадиново оставя деформирания си автомобил – «ВАЗ 2107» на местопроизшествието, като след пет часа в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщение за възникнал пожар в катастрофиралата кола. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци.

Причините за възникването на пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Созопол.

източник: bszone.info