Кандидат- президентската двойка на ГЕРБ посети Созопол 1

Кандидат- президентската двойка на ГЕРБ посети Созопол

Кандидат- президентската двойка на ГЕРБ посети Созопол 2Приключи срещата на кандидат-президентска двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова в читалището в Созопол, където те се срещнаха с граждани, предаде репортер на радио „Фокус“ Бургас.

По време на изложението си Росен Плевнелиев, каза че до сега се е доказал, че това което обещае го изпълнява и ще продължи да дава обещания, които могат да бъдат изпълнени. Каза, че президентството е модел на дългосрочни стратегии, които трябва да бъдат изпълнявани.

По време на срещата жителите на Созопол му пожелаха успех, а други попитаха какво ще направи той за развитието на спорта , на този въпрос Плевнелиев каза че това правителство е доказало че инвестира в спортната инфраструктура. Кандидата за кмет на ГЕРБ за Созопол Панайот Рейзи обяви, че в Созопол в момента се строи модерен стадион и предстои да бъдат изградени трибуните. Рейзи също се ангажира, с усъвършенстване на спортната инфраструктура и обеща че ако бъде избран през следващ мандат ще построи още четири игрища. Плевнелиев съобщи, че държавата е поставила като приоритет бизнес средата и туризма, както и запазване на чистото море затова той като президент ще следи да се изпълнява този приоритет. Панайот Рейзи каза, че до 2г ще има пречиствателна станция в Созопол. Обиколката на кандидат-президентска двойка продължава в созополските села Равадиново и Веселие.