Наградиха "Полицай на месеца" в Созопол

Избраха „Полицай на месеца“ в Созопол

Наградиха "Полицай на месеца" в Созопол
Наградиха „Полицай на месеца“ в Созопол

Полицай на януари в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Районно управление Полиция – Созопол стана главен полицай Красимир Драгнев – младши полицейски инспектор в „Териториална полиция“ към група „Охранителна полиция“ в районното управление.

Служителят бе отличен лично от Директора на ОДМВР – Бургас – Комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с „обявяване на благодарност“ и индивидуална парична награда в размер на 100 лв., за това че на 06.12.2012 год. в резулта на проявените инициативност и висок професионализъм са задържани двама мъже от с. Росен, общ. Созопол, в чиито домове е открита и иззета марихуана с общо тегло 140 гр.

На 31.12.2012 год. отново в резултат на полицейските действия на Красимир Драгнев в с. Росен е задържан мъж, в чийто дом е открита близо 800 гр. марихуана, а на 14.01.т.г. в момент на кражба главен полицай Драгнев лично задържал трима мъже, извършващи кражба от вила в с. Росен. Благодарение отличната работа на отличения служител на реда е разкрит и задържан извършителя на кражбата на четири акумулатора и гориво от паркирани в с. Равна гора два товарни автомобила, осъществена на 29.12.2012 год.

При получаването на почетната грамота главен полицай Красимир Драгнев благодари на своите колеги за екипната работа, както и на Началникът на Районното управление – главен инспектор Дойчин Янев, ангажирайки се и за в бъдеще да продължи да работи професионално и с амбиция Районното управление в Созопол да спечели поредна награда в символичния конкурс „Полицай на месеца“.