Дами свирят мача Марица – Созопол утре от 17ч.

Дами свирят мача Марица - Созопол утре от 17ч. 1Дамска съдийска бригада ще ръководи срещата от междинния 28-и кръг в Югоизточната В група между отборите на Марица и Созопол, която ще се играе в Раковски, съобщиха от Зоналния съвет на БФС в Пловдив.

Международната съдийка Донка Желева от Стара Загора, която беше избрана за номер 1 при реферките за 2010-а година, ще надува свирката в центъра на терена. Асистенките й също са от международна катетегория. Това са Екатерина Маринова от Стамболийски и Деница Крумова от София, която пък през декември взе две награди-за най-прогресираща и за най-чаровна. Четвърти съдия също ще е дама – Татяна Малинова от Пловдив.

 

Поради липса на женски имена в листата на делегатите, за такъв на срещата е изпратен секретарят на Съдийската комисия при ЗС на БФС – Пловдив и бивш вратар на Ботев (Пловдив) Милан Каратанчев, предава БТА.

Мачът ще се играе в Раковски, тъй като местният клуб взе лиценза на Марица (Пловдив) през зимата, но по средата на шампионата няма как да бъде променено името на клуба. Началото е утре – сряда от 17:00ч.