“Югоизточна ветеринарна клиника” отвори врати в Черноморец

С водосвет отслужен от отец Стилиян от църквата „Свети Никола” в град Черноморец и в присъствието на жители и гости на града бе официално открита Югоизточна ветеринарна клиника “Св. Анна”.

Новата придобивка в Черноморец е изградена по европейски проект на стойност 516 хил. лв. и ще обслужва жителите и земеделските стопани в цялата община. Подобна ветеринарна клиника с най-модерното оборудване се открива за първи път в целия регион и привлече интереса и на специалисти, които присъстваха на откриването й. Ветеринарната клиника, изградена по европейски стандарти има три манипулационни, операционна и рентгенов апарат, както и приемна, зоомагазин и ветеринарна аптека.

Югоизточна ветеринарна клиника - град Черноморец
снимка: www.bszone.info

По време на тържеството д-р Чанева и екипът й благодариха на общинското ръководство, лично на кмета Панайот Рейзи и на общинските съветници, които направиха всичко възможно този проект да бъде реализиран.

”Благодаря на всички, които ми помогнаха да бъде реализиран този проект, но най- вече искам да благодаря на Панайот Рейзи, защото той видя в проекта за ветеринарна поликлиника повече от една сграда и един бизнес. Той видя новото, прогресивното и европейското, към което всички се стремим, но малцина имат воля да реализират. Панайоте, благодаря ти не само заради мен, но и заради всички, които ще ползват услугите на ветеринарната поликлиника”

заяви д-р Чанева и покани кандидата за кмет за втори мандат Панайот Рейзи да пререже символично лентата на модерната ветеринарна клиника.

Югоизточна ветеринарна клиника - град Черноморец
снимка: www.bszone.info

На официалната откриване присъстваха кмета на град Черноморец и кандидат за втори мандат Добри Добрев и кандидатите за съветници от листата на ГЕРБ-Созопол Красимира Германова, Катя Стоянова, Светлана Лулева, Христо Бардуков, Стоян Маринов, Тодор Чакъров, Пенка Щерионова и Иван Киров.

Югоизточна ветеринарна клиника - град Черноморец
снимка: www.bszone.info

източник: bszone.info

Телефон и адрес (карта) на Югоизточна Ветеринарна клиника Света Анна

град Черноморец, ул.”Александър Пушкин” №5, пощенски код 8142
телефон: 089 985 0881


Вижте по-голяма карта

Leave a Comment