Бащата насилник от Черноморец бе осъден на 16г. затвор

За всяко най-дребно провинение – разхвърляна стая, неоправено легло, неизмити чинии, наказвал с бой и секс

На 16 години затвор при първоначален строг режим бе осъден бащата, който системно изнасилваше собствената си дъщеря от най-ранна възраст. 35-годишният шофьор от Черноморец Петко Полименов бе признат за виновен, след тежък съдебен процес.

Бургаският окръжен съд, председателстван от Деница Вълкова, заседава до късно снощи, след което постанови присъдата си.

Ужасното престъпление за бащата изверг разбуни духовете не само в Черноморец. Близките му отказаха да повярват, че е виновен, умът им не побираше как кроткият таксиметров шофьор може да се превръща в чудовище за собственото си дете.

Според чл.152, ал.4 от Наказателния кодекс – “за изнасилване наказанието е лишаване от свобода от десет до двадесет години, ако изнасилената не е навършила четиринадесет години”. От това става ясно, че съдът не е дал максималното наказание, въпреки че малолетната Ива* е била едва на 8 годинки, когато баща й я е подложил за пръв път на сексуалните гаври. Сега момичето е на 12 години, като последното изнасилване е от 1 май т.г.

Когато е изнасилена за пръв път Ива не казва веднага на майка си. По-късно, през 2009 г. се престрашава, но заради заплахи Радка Полименова не сигнализирала в полицията. Надявала се, че съпругът й ще спре да посяга на детето.

Пак през 2009 г. Радка води на преглед дъщеря си и е готова да подаде сигнал, но отново се отказва. Майката обяснява, че в следващите две години заради заплахи детето отрича насилието върху себе си.

1 май 2011 т.г. се оказва последният ден, в който 35-годишният мъж посяга на дъщеря си. Момиченцето е гледало предаване по телевизията, от което научава, че не трябва да си мълчи за сексуалните издевателства. Петко Полименов е задържан веднага, след като лекарски преглед показва, че детето е жертва на изнасилване. По-късно експертиза в специализирана клиника във Варна потвърждава това.

За три месеца Ива е настанена в защитено жилище, далеч от баща си. Тя отказа да се яви в съдебната палата за процеса, който протече при закрити врата. Пред адвоката си е заявила, че не иска да вижда баща си до края на живота си. Майката пък уплашена разказва, че Петко се е зарекъл да я убие.

Детето бе разпитано по конферентна връзка от защитеното жилище. Присъстващите в залата са чули ужасяващите подробности за възпитателните методи на бащата. За всяко най-дребно провинение – разхвърляна стая, неоправено легло, неизмити чинии, наказвал с бой и секс. Извъртял така нещото, че уж тя си го е поискала и заслужила. Давал на дъщеря си пари или я заплашвал, за да мълчи.

Присъдата ще бъде обжалвана от подсъдимия, който отрича, че е извършил гнусното престъпление. Още не се знае дали прокуратурата ще протестира, за да иска по-голямо наказание.

на снимката: Полицай води обвинения в изнасилване на дъщеря си Петко П. в залата на съда.

източник: besove.bg

3 thoughts on “Бащата насилник от Черноморец бе осъден на 16г. затвор”

  1. Sevdan Kalov

    za takiva bokluci kazvam go za6toto tova nee 4ovek s nopmalen razum,njama mjasto v ob6testvoto 4ove6ko.SMART e tova koeto zaslu6ava toja bokluk!!!!!!ni6to ama ni6to drugo!!!!

  2. Sevdan Kalov

    taka kakto go gledam na snimkata s udovolstvie bix mu prasnal 4erepa v desetkata sas snaiper4eto!!!!!

Leave a Comment