Баровци паркират на тревата или 2x50=100лв. 1

Баровци паркират на тревата или 2×50=100лв.

Баровци паркират на тревата или 2x50=100лв. 2

 

Автомобилът на баровеца

Акция срещу паркирането на тревните площи и по алеите в морската градина проведоха от общинска администрация, които заедно със служителите на паяка разчистиха само за няколко часа един от най-предпочитаните от туристите райони за разходка.

Собствениците на паркираните на тревните площи автомобили реагираха по различен начин на действията на паяка. Мнозина още с появяването на служителите му преместиха возилата си, други обаче проявиха странно упорство, като не само не преместиха паркиралите на забренените места автомобили, но и повторно се върнаха на тревните площи.

Баровец със софийски ситроен си игра на стражари и апаши със служителите. Автомобилът бе паркиран на тревата в близост до паметника на рок легендата Жоро Минчев. Само половин час след като френското возило бе отнесено от паяка и репатрирано до наказателния паркинг, се появи отново на тревата. Обръгналите от странно шофьорско поведения служители на паяка признаха ,че подобна наглост е новост за тях. След повторното вдигане на ситроена, собствиникът му се оказа в положение на човек заплатил 100 лв. Елементарната сметка показва ,че паркирането на платен паркинг за 1 час е 2 лв., докато на баровеца му излезе 100 лв.

След този куриозен случай работата на паяка за разчистването на тревните площи и паркиралите на алеята автомобили продължи делово и без инциденти.