Александра Маринова завоюва златото на Франция 1

Александра Маринова завоюва златото на Франция

Александра Маринова завоюва златото на Франция 2Александра Маринова от Карате Клуб ”Буши до”-гр. Черноморец за пореден път доказа ,че е най-добрата и най-перспективна млада състезателка.

Този път тя триумфира на френска земя, като спечели първото място на най- престижният спортен форум по карате на Стария континент.

Александра елегантно и със стил се справи с две от най-добрите каратистки и се увенча със златото като състезателка на Националният ни отбор за Европейската купа по карате киокушин във френският град Годервил.

Александра Маринова завоюва златото на Франция 3Клубът по карате в Черноморец прибави към богатата си колекция от спортни трофеи и сребро за Христиан Христов и бронз за Яни Стоянов.

Каратистите от Черноморец показаха класа в едно изключително оспорвано състезание, в което участваха 250 състезатели от 28 клуба от 9 европейски държави.

Националите от БККФ, водени от Сенсей Иван Иванов и Сенсей Христо Христов, след оспорвани и тежки битки срещу бойци на Таджикистан, Холандия, Казакстан, Франция, Азърбайджан и други завоюваха 14 медала.

източник: прес център община Созопол