Автор на песните на пугачова журира в „Морска раковина“

Автор на песните на пугачова журира в "Морска раковина" 1Юлия Данеская е председател на журито на Международния фестила на изкуствата ”Морска раковина”, който се провежда всяка година в Созопол. Юлия е композирала песните на много популярни руски изпълнители, сред които са Алла Пугачова и Филип Киркоров.

Приех поканата за участие във фестивала, защото от няколко години той получи много висок авторитет у нас, а професионализма на участниците му е беспорен

заяви водещият руски композитор. Фестивалът „Марска раковина” се организира от община Созопол и созополски туроператори и се провежда под патронажа на председателя на общинския съвет Красимира Германова.

На сцената на амфитеатъра своето изкуство представят участници от рускоговорящите страни без ограничение на възрастта, като най- добрите получават престижна награда, която им дава право да участват в  други фестивали. Жители и гости на Созопол могат да видят най- добрите образци на музикалното и танцувално изкуство от класически балет до рок изпълнения. Тазгодишното издание на фестивала включва още изложба на украински художници в Художествената галерия и джаз фест в Археологическия музей. Автор на песните на пугачова журира в "Морска раковина" 2Финалният концерт се излъчва директно от няколко руски телевизии, което го прави изключително пополярен.

Източник: bszone.info