Sozopol Fest 2012 1

Sozopol Fest 2012

Sozopol Fest 2012 2
Созопол Фест карта

Всяко страхотно парти започва от страхотно място. Но асоциацията на повечето от нас за истинско лятно парти е свързана с море, плаж, готини хора, коктейли, уиндсърф, кайт, нон стоп музика…

За втора поредна година Sozоpol Fest дава свеж, различен и запомнящ се старт на летния сезон. 36 часа нон стоп музика, плажни забавления, демонстрации и уроци по алтернативни и екстремни спортове и други изненади очакват публиката.

Миналата година, на фестивалната сцена видяхме Incognito, Jazzanova, Nik Weston, Kraak & Smaak, The Sweet Vandals, Onur Engin, Белослава, Миленита, Dirty Purchase и още няколко иконични имена.

Тази година фестивалът прави още една крачка към статута на фестивал от световна величина. 36 часа без прекъсване ще звучи музика в стиловете соул, денс, фънк, афробийт, хаус, диско, лаундж, ню джаз.

Continue reading

Sozopol Fest отново посреща Джулая със силна доза фънк, соул и хаус 3

Sozopol Fest отново посреща Джулая със силна доза фънк, соул и хаус

Sozopol Fest отново посреща Джулая със силна доза фънк, соул и хаус 4
Black Coffee Orchestra

Началото на лятото и празника на изгрева July Morning на 1 юли ще настъпят тази година с плажния фестивал за хаус и фънки музика Sozopol Fest в  Созопол. Събитието се завръща след миналогодишния си дебют, съобщават организаторите.

Хърватският Hideout и сръбският Exit се случват в средновековни крепости; немският Nature One – в модерен вариант на крепост – неизползваема ракетна база; Melt Festival – край изоставени мини. Но асоциацията на повечето от нас за истинско лятно парти е свързана с море, красиви хора, коктейли, уиндсърф, кайт, 24-часа музика

пишат те.

Sozopol Fest ще се състои на плажа на къмпинг Градина. Миналата година, въпреки лошото време, на фестивалната му сцена излязоха Incognito, Jazzanova, Nik Weston, Kraak & Smaak, The Sweet Vandals, Onur Engin, Белослава, Миленита, Dirty Purchase. Тази година, на 29 юни на фестивалната арена ще стъпят бруклинската банда Tortured Soul, за да разтанцуват фестивалната публика с нюйоркски соул, денс и хаус.

Continue reading

Организаторите на Sozopol Fest - July Morning са вече тук 5

Организаторите на Sozopol Fest – July Morning са вече тук

Организаторите на Sozopol Fest - July Morning са вече тук 6Сцената за изпълнителите, които ще зареждат с настроение и музика зрителите на Sozopol Fest – July Morning вече е монтирана на плажа на къмпинг Черноморец-Юг, в непосредствена близост до к-г „Градина”. Организаторите на първия по рода си фестивал, са предвидили и осигурили всички удобства за неповторимото преживяване, което очаква многобройните фенове на Джулая.Билети могат да се закупят и на място, като пет каси ще работят още от 12.00 ч. на 30.06.,четвъртък за най- нетърпеливите.

Близо 8 тона тежи  само стоманената сцена, която е ползвана от шоумена Слави Трифонов за  концерти му и е изключително стабилна- увериха организаторите на фестивала.  4,5 тона тежи  осветлението и още 4 тона озвучаването-заяви отговорника на фестивала за звук и светлина Григор Григоров, като се похвали ,че за първи път в България , именно на феста , посветен на Джулая ще бъде използвана  системата за озвучаване EAw KF 860,която е най- модерната за момента в света.

Continue reading

VIP награди и програмата на Sozopol Fest - July Morning 7

VIP награди и програмата на Sozopol Fest – July Morning

Четвъртък на къмпинг „Градина“ и Sozopol Fest – July Morning

VIP награди и програмата на Sozopol Fest - July Morning 8
Програмата на Созопол Фест 2011

Трите ключови думи за първото издание на фестивала са „Музика, Изгрев, Плаж„!

 

Изпрати на sozopol.fest@gmail.com своя тематична снимка или текст (до 2000 знака, в жанр по избор – разказ, пътепис, есе, хайку, стихотворение), които да кореспондират с някоя тях! Не забравяй да добавиш 2 имена и телефон за връзка!

Continue reading

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning 9

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning

Ъпсурт и Лора Караджова на Sozopol Fest – July Morning 10
снимка: mp3.bg

Ъпсурт, Лора Караджова и балет Нова станаха поредните изпълнители, които потвърдиха участието си на Sozopol Fest – July Morning

Водещ на 48-часовото плажно шоу ще бъде Майкъл Флеминг от Trio O Five.

Организаторите на фестивала обявиха официално, че фестивалът тепърва ще се надгражда и развива, ще добавя в програмата си още изпълнители и банди.

От тази седмица са в продажба и билетите за VIP зоната на Sozopol Fest на цени от 90 лв. за двата дни и 50 лв. – за единия. Специалните пропуски ще позволят на феновете да гледат любимците си на броени метри от сцената, както и да се качат на палубата на уникален пиратски кораб, който ще бъде изграден в близост. Корабът ще представлява своебразен бар, на който най-големите фенове с VIP билети ще имат възможност да опитат любимите коктейли на всички артисти.

Continue reading

Посрещаме Джулая с Миленита, Белослава и още - Sozopol Fest 11

Посрещаме Джулая с Миленита, Белослава и още – Sozopol Fest

Посрещаме Джулая с Миленита, Белослава и още - Sozopol Fest 12
снимка: БУЛФОТО

Предстоящото музикално събитие, насрочено за 30 юни и 1 юли, носи името „Созопол фест“ и ще се проведе на къмпинг „Градина“.

За традиционното посрещане на първото юлско утро организаторите ще поднесат на летуващите 48 часа нонстоп музика.

Нашумялата покрай участието си в „Под прикритие“ и закачливата си песен „Черни котараци“ певица Миленита ще е част от най-новия фест в България.

Continue reading

Sozopol Fest - July Morning 13

Sozopol Fest – July Morning

30.06-2.07 2011. The Newest, hottest Bulgarian music festival!

Созопол Фест вече има официален уеб сайт www.sozopolfest.bg

 

Sozopol Fest - July Morning 14
Sozopol Fest - July Morning

Sozopol Fest Facebook Fan Page: http://www.facebook.com/Sozopol.Fest

Incognito Facebook Fan Page ; Jazzanova Facebook Fan PageKraak & Smaak Facebook Fan Page

Още за феста можете да прочетете от Созопол Новините

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 15

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал „Sozopol Fest“

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 16
July Morning в Созопол, снимка: Нелина Делииванова

На 30 юни и 1 юли на плажа на къмпинг Градина до Созопол ще се състои първото издание на Sozopol Fest – July Morning!

Новият музикален фестивал ще предложи на българската публика свежо и различно забавление за ударен старт на активния летен сезон. Събитието ще се състои в два поредни дни на плажовете на къмпинг Градина до Созопол, където традиционното посрещане на първия юлски изгрев ще бъде под звуците на качествена селекция от иновативни световни и български изпълнители, групи, диджеи и продуценти.

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 17
15 DJи ще пускат музика 48 часа на празника

Музика в стиловете Soul, Dance, Funk, Disco, Lounge, Jazz, Nu Jazz, Smooth Jazz, Latino Jazz,  Acid Jazz и други ще звучи 48 часа нон стоп, а на сцената ще се качат 9 банди и 15 диджея.

 

Continue reading