снимка на Созопол

Пощенска банка хареса Созопол за почивка на своите служители

Пощенска банка хареса Созопол за почивка на своите служители 1
Созопол; снимка: Иван Костов

След представянето на община Созопол на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА експо 2012” интереса към Созопол като туристическа дестинация се увеличи както в чужбина, така и в страната. Конкретен интерес към Созопол като място за почивка на своите служители, проявиха от Пощенска банка. Първият контакт бе по време на туристическата борса, а преди дни се получи в общината и писмо-предложение до всички хотели в града.

Continue reading

Созопол – хит на ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011

Созопол - хит на ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011 2
снимка: прес център община Созопол

Созопол бе представен за четвърта година на Муждународната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2011″ в София. Община Созопол участва със собствен щанд като в представянето на  туристическите възможности участие взеха още и туроператори от Созопл и Черноморец. Така бизнес и община успяха заедно да покажат най- доброто на Созопол като туристическа дестинация.

Созопол бе представен като атрактивна морска дестинация с развит културно- исторически туризъм и възможности за поклонически туризъм. Основен акцент в представянето бе откриването на мощита на Свети Йона Кръстител на остров Свети Иван през миналото лято, което направи Созопол най-популярния български морски курорт.

Continue reading