Sozopol Fest 2012 1

Sozopol Fest 2012

Sozopol Fest 2012 2
Созопол Фест карта

Всяко страхотно парти започва от страхотно място. Но асоциацията на повечето от нас за истинско лятно парти е свързана с море, плаж, готини хора, коктейли, уиндсърф, кайт, нон стоп музика…

За втора поредна година Sozоpol Fest дава свеж, различен и запомнящ се старт на летния сезон. 36 часа нон стоп музика, плажни забавления, демонстрации и уроци по алтернативни и екстремни спортове и други изненади очакват публиката.

Миналата година, на фестивалната сцена видяхме Incognito, Jazzanova, Nik Weston, Kraak & Smaak, The Sweet Vandals, Onur Engin, Белослава, Миленита, Dirty Purchase и още няколко иконични имена.

Тази година фестивалът прави още една крачка към статута на фестивал от световна величина. 36 часа без прекъсване ще звучи музика в стиловете соул, денс, фънк, афробийт, хаус, диско, лаундж, ню джаз.

Continue reading

Sozopol Fest отново посреща Джулая със силна доза фънк, соул и хаус 3

Sozopol Fest отново посреща Джулая със силна доза фънк, соул и хаус

Sozopol Fest отново посреща Джулая със силна доза фънк, соул и хаус 4
Black Coffee Orchestra

Началото на лятото и празника на изгрева July Morning на 1 юли ще настъпят тази година с плажния фестивал за хаус и фънки музика Sozopol Fest в  Созопол. Събитието се завръща след миналогодишния си дебют, съобщават организаторите.

Хърватският Hideout и сръбският Exit се случват в средновековни крепости; немският Nature One – в модерен вариант на крепост – неизползваема ракетна база; Melt Festival – край изоставени мини. Но асоциацията на повечето от нас за истинско лятно парти е свързана с море, красиви хора, коктейли, уиндсърф, кайт, 24-часа музика

пишат те.

Sozopol Fest ще се състои на плажа на къмпинг Градина. Миналата година, въпреки лошото време, на фестивалната му сцена излязоха Incognito, Jazzanova, Nik Weston, Kraak & Smaak, The Sweet Vandals, Onur Engin, Белослава, Миленита, Dirty Purchase. Тази година, на 29 юни на фестивалната арена ще стъпят бруклинската банда Tortured Soul, за да разтанцуват фестивалната публика с нюйоркски соул, денс и хаус.

Continue reading

Мини изплуваха край къмпинг "Градина" 5

Мини изплуваха край къмпинг „Градина“

Мини изплуваха край къмпинг "Градина" 6Мини изплуваха край къмпинг „Градина” край Созопол

съобщиха от полицията.

Днес, 6 август, около 10 часа в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщение от управителя на къмпинга, за това че обхождайки района по стария път между Черноморец и Созопол, в намиращия се в близост зарибен воден канал е видял цилиндрични метални тела. Част от предметите се показвали над повърхността на водата.

От извършената проверка от полицейски служители са открити около 10 – 12 броя метални цилиндрични корозирали мини, вероятно руско производство, Continue reading

VIP награди и програмата на Sozopol Fest - July Morning 7

VIP награди и програмата на Sozopol Fest – July Morning

Четвъртък на къмпинг „Градина“ и Sozopol Fest – July Morning

VIP награди и програмата на Sozopol Fest - July Morning 8
Програмата на Созопол Фест 2011

Трите ключови думи за първото издание на фестивала са „Музика, Изгрев, Плаж„!

 

Изпрати на sozopol.fest@gmail.com своя тематична снимка или текст (до 2000 знака, в жанр по избор – разказ, пътепис, есе, хайку, стихотворение), които да кореспондират с някоя тях! Не забравяй да добавиш 2 имена и телефон за връзка!

Continue reading

Посрещаме Джулая с Миленита, Белослава и още - Sozopol Fest 9

Посрещаме Джулая с Миленита, Белослава и още – Sozopol Fest

Посрещаме Джулая с Миленита, Белослава и още - Sozopol Fest 10
снимка: БУЛФОТО

Предстоящото музикално събитие, насрочено за 30 юни и 1 юли, носи името „Созопол фест“ и ще се проведе на къмпинг „Градина“.

За традиционното посрещане на първото юлско утро организаторите ще поднесат на летуващите 48 часа нонстоп музика.

Нашумялата покрай участието си в „Под прикритие“ и закачливата си песен „Черни котараци“ певица Миленита ще е част от най-новия фест в България.

Continue reading

Sozopol Fest - July Morning 11

Sozopol Fest – July Morning

30.06-2.07 2011. The Newest, hottest Bulgarian music festival!

Созопол Фест вече има официален уеб сайт www.sozopolfest.bg

 

Sozopol Fest - July Morning 12
Sozopol Fest - July Morning

Sozopol Fest Facebook Fan Page: http://www.facebook.com/Sozopol.Fest

Incognito Facebook Fan Page ; Jazzanova Facebook Fan PageKraak & Smaak Facebook Fan Page

Още за феста можете да прочетете от Созопол Новините

Хотелиери бесни на Рейзи, заради траповете край „Градина” 13

Хотелиери бесни на Рейзи, заради траповете край „Градина”

Хотелиери бесни на Рейзи, заради траповете край „Градина” 14
Пътят към един от най-посещаваните къмпинги по южното ни Черноморие – “Градина”, е в окаяно състояние. Той е строен през 50-те години на миналия век. снимка: bTV

Управители на обекти готови да блокират пътя Бургас – Созопол в разгара на сезона заради дупките и тресавището край хотелите им.

Хотелиери изпадат в паника да не се провали летния сезон в обектите им край къмпинг „Градина”, тъй като пътят до тях е като бомбардиран през военно време. Собственици и управители са бесни на созополския кмет Панайот Рйзи, заради траповете, които зеят около къмпинга и тоталната невъзможност за безпрепятствен достъп на туристи до обектите им. Край остатъците от асфалт пък огромни площи са буквално залети със застояла вода и са потенциален развъдник на зарази, комари и всевъзможни влечуги.
Continue reading

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 15

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал „Sozopol Fest“

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 16
July Morning в Созопол, снимка: Нелина Делииванова

На 30 юни и 1 юли на плажа на къмпинг Градина до Созопол ще се състои първото издание на Sozopol Fest – July Morning!

Новият музикален фестивал ще предложи на българската публика свежо и различно забавление за ударен старт на активния летен сезон. Събитието ще се състои в два поредни дни на плажовете на къмпинг Градина до Созопол, където традиционното посрещане на първия юлски изгрев ще бъде под звуците на качествена селекция от иновативни световни и български изпълнители, групи, диджеи и продуценти.

July Morning идва в Созопол с нов музикален фестивал "Sozopol Fest" 17
15 DJи ще пускат музика 48 часа на празника

Музика в стиловете Soul, Dance, Funk, Disco, Lounge, Jazz, Nu Jazz, Smooth Jazz, Latino Jazz,  Acid Jazz и други ще звучи 48 часа нон стоп, а на сцената ще се качат 9 банди и 15 диджея.

 

Continue reading

Пътят към к-г Градина между Черноморец и Созопол ще бъде ремонтиран

Пътят към к-г Градина между Черноморец и Созопол ще бъде ремонтиран 18
Пътят към един от най-посещаваните къмпинги по южното ни Черноморие – “Градина”, е в окаяно състояние. Той е строен през 50-те години на миналия век. снимка: bTV

Предвиден е ремонт на старият път Черноморец – Созопол

Предвижда се ремонт на вътрешния път между Черноморец и Созопол покрай къмпинг „Градина“

каза  Панайот Рейзи, кмет на община Созопол относно сигнал, че трасето е в лошото състояние.

Казусът е объркан, защото по този път трябва да мине основният колектор, който ще отведе отпадните води на град Черноморец. И в момента ще преразгледаме проблемите там и ще се опитаме с минимални средства да направим пътя нормално проходим. Ще е грехота ако се налеят там много пари, да се направи пътя и примерно след една година да го разкопаем

Continue reading