Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи 1

Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи

Обръщение на кмета на община Созопол Панайот Рейзи 2
Панайот Рейзи е новият кмет на община Созопол

ГЕРБ със 17 от 11 съветника в местния парламент

С убийствена преднина кандидатът на ГЕРБ В Созопол Панайот Рейзи спечели на първия тур надпреварата за кмет на община Созопол за втори мандат. За Панайот Рейзи гласуваха 61% от гласоподавателите, което е най-високия резултат в провеждането на избори през последните 20 години в Созопол.

„Уважаеми съграждани, приятели!
Приключи първия тур от местните и президентските избори и с гордост можем да се похвалим с една от най- високите избирателна активност в страната при упражняване на правото ни на вот. Това покава за пореден път високата гражданска активност и отговорност на жителите на общината при взимане на важни национални и местни решения и упражняването на демократичните права.

Можем да се поздравим и с безапелационна победа на ПП ГЕРБ, при която за кмета на общината гласуваха над 60% от гласоподавателите и своя вот дадоха за 11 общински съветника в местния парламент. Това е твърда и категорична победа! Това е Вашата победа! Защото всички вие гласувахте за по- доброто бъдеще на жителите на община Созопол и за изграждането на Созопол като европейски град и перла на Българското Черноморие. Вие дадохте висока оценка на всичко свърщено досега и вдигнахте още по- високо нивото пред мен и моя екип за следващите четири години.

Continue reading

Панайот Рейзи: Разчитаме на държавата да рекламира града на туристическите борси

Панайот Рейзи: Разчитаме на държавата да рекламира града на туристическите борси 3Кметът на Община Созопол Панайот Рейзи в интервю пред ИА „Фокус“

Г-н Рейзи, подписахте договор с Министерство на регионалното развитие и благоустройството за финансиране по проект за ремонт на училищата в Созопол. Колко учебни заведения ще бъдат включени в проекта?
Панайот Рейзи: Това е една програма на МРРБ, свързана с енергийната ефективност на училищата и детските градини. Програмата е на стойнот 1,2 млн. лв. и ще се извършват ремонти, свързани с енергийната ефективност на сградите, ремонт на дограми, на външни фасади, ремонт по отношение на отоплителните котли. В Созопол ще се извършат ремонти на 4 училища – в Зидарово, Росен, Созопол и Черноморец и 1 детска градина.

Continue reading