ПФК „Созопол” започна сезона с отлична селекция 1

ПФК „Созопол” започна сезона с отлична селекция

ПФК „Созопол” започна сезона с отлична селекция 2Амбициозното ръководство на футболния отбор на Созопол направи най-добрата селекция на играчи, с които да започне един много силен и успешен сезон. Бяха привлечени четирима професионални футболисти, които според изп. директор на ПФК ”Созопол” Румен Димов ще подобрят играта като цяло и ще повдигнат самочувствието на целия отбор, който си е поставил основната задача  за тази година ”Всеки мач- победа”.

Наско Заимов, род.90 г. е централен защитник , който бе привлечен от Кипър. Другият централен защитник в новата селекция е Борислав Джарналиев,род.89г., който идва от „Дунав” Русе. Нападателят Александър Балездров, род.90 г. е привлечен от Сливен. Тодор Йорданов, вратар, род 90г. е привлечен от „Черноморец” Бургас.

Continue reading

Созопол 2:0 Ботев (Гълъбово) 3

Созопол 2:0 Ботев (Гълъбово)

Созопол 2:0 Ботев (Гълъбово) 4
ФК Созопол

Тимът на Созопол победи с 2:0 у дома тима на Ботев (Гълъбово) и се утвърди на третото място, измествайки именно гълъбовци от нея. И двата гола в днешния мач от XV-ия кръг на Югоизточната „В” група бяха отбелязани през първото полувреме.

Домакините поведоха в 12-та минута, след като пробив отляво и опит за центриране на Теодор Стефанов се превърна в красив параболичен удар за 1:0. След попадението играчите на Румен Димов продължиха да владеят повече топката, но не съумяваха да стигнат до опасности до трийстата минута, когато вратарят на гостите Ангел Вичев сгреши фатално, неуспявайки да улови едно подаване по въздуха към своята врата и Диян Хаджиев довкара влизащата топка за 2:0. За халфа това е гол в трета поредна среща.

ФК Созопол

ФК „Созопол“ взе нова победа

ФК "Созопол" взе нова победа 5Созопол победи Чирпан и се доближи до лидерите в групата. Единственото попадение в срещата бе реализирано в 37-ата минута от Диан Хаджиев. Той засече топката с глава след бърза атака и не остави шанс на вратаря на домакините от Чирпан.

През първата част гостите имаха възможност да реализират още голови положения. Удар на Теодор Стефанов, срещна гредата Още две положения бяха пропилени от Венелин Братанов и Петър Кюмюрджиев.

През втората част домакините взеха инициативата, но до опасни положения не се стигна.

Continue reading