ПФК „Созопол” започна сезона с отлична селекция 1

ПФК „Созопол” започна сезона с отлична селекция

ПФК „Созопол” започна сезона с отлична селекция 2Амбициозното ръководство на футболния отбор на Созопол направи най-добрата селекция на играчи, с които да започне един много силен и успешен сезон. Бяха привлечени четирима професионални футболисти, които според изп. директор на ПФК ”Созопол” Румен Димов ще подобрят играта като цяло и ще повдигнат самочувствието на целия отбор, който си е поставил основната задача  за тази година ”Всеки мач- победа”.

Наско Заимов, род.90 г. е централен защитник , който бе привлечен от Кипър. Другият централен защитник в новата селекция е Борислав Джарналиев,род.89г., който идва от „Дунав” Русе. Нападателят Александър Балездров, род.90 г. е привлечен от Сливен. Тодор Йорданов, вратар, род 90г. е привлечен от „Черноморец” Бургас.

Continue reading

Спортист Роза 0:2 Созопол 3

Спортист Роза 0:2 Созопол

Спортист Роза 0:2 Созопол 4
Снимка: личен архив, Румен Димов - селекционер на ФК "Созопол"

Вчера (27.11.2011) отборът на Созопол не срещна съпротива от домакина на двубоя – Спортист Роза и се поздрави с победа. Отборът на Румен Димов стигна до успеха с 2:0. След нулево първо полувреме, през втората част футболистите от морето показаха, че са по-класният отбор.

В 50-ата минута Венко Братанов с много хубар удар от 25 метра в горния десен ъгъл откри резултата. Стефан Тошков в 65-ата минута удови и сложи точка на спора.

„Бяхме по-класният отбор и контролирахме играта през целия мач. Като отбор и индивидуалности вече израстваме и продължаваме да се развиваме. Това е и причината да преминаваме спокойно срещу отбори като Роза. Нашите момчета показаха класа“

Continue reading