Монтфиз Арт Фест Созопол 2014

МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол от 23 Юли до 4 Август

Осем дни в Созопол с Монфтиз Арт Фест! Монтфиз Арт Фест Созопол 2014

  • Всеки ден – практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци, творческо писане и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози от страната и чужбина и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.
  • Всеки ден – кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ с преподавателите, които приемат класове през есента на 2014-та!
  • Всяка вечер – представления на любителски театрални състави и школи, които се състезават в конкурсна програма в няколко категории и биват оценявани от жури, съставено от преподавателите от НАТФИЗ и част от ръководителите на уъркшопи!

Монтфиз Арт Фест Созопол 2014Това е МОНТФИЗ Арт Фест – ежегоднен международен фестивал, организиран от МОНТФИЗ и Община Созопол, който през 2014 година ще се проведе от 27 юли до 3 август за пета поредна година в Созопол.

Мисията на Фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

Във Фестивала могат да се включат както индивидуални участници, които желаят да участват в практическите тренинги или кандидат студентските консултации, така и групи участници, които освен в уъркшопите и консултациите, могат да участват в конкурсната програма с театрално представление след предварителна селекция.

Сред преподавателите тази година са: проф. Маргарита Младенова, проф. Здравко Митков, проф. д-р Атанас Атанасов, доц. д-р Александър Илиев,  Койна Русева, Леонид Йовчев, Асен Аврамов, писателят Георги Господинов и много други.

източник: montfiz.com