Мини Мис и Мини Мистър Созопол 2014

Талантиада Мини Мис и Мистър - Илияна Балийска

Талатиада с Илиана Балийска – Созопол 2014

Конкурс Мини мис и мистър - Созопол 2014

 Традиционният Конкурс  – Оригинал „Мини Мис и Мини Мистър” Созопол, запазена марка на актрисата Илиана Балийска ще зарадва малките и пораснали сладури на 28 юли-понеделник от 19ч. в Летния театър на Созопол и е най-атрактивата част от Турнето „Детето на морето” и XVI Национален Фестивал „Малки Големи Таланти”.

Събитието е под патронажа на Кмета на Община Созопол – Панайот Рейзи, който отново доказва, че милее за децата – бъдещето на Града на Спасението. Мини госпожиците и мини господата от 3 до 12 години – созополчанчета и курортистчета, могат да участват като се запишат един час преди началото.

Талантиада Мини Мис и Мистър 2014 - Илиана БалийскаКласираните от 1-ва до 6-та позиция в Талантиадата ще представят Община Созопол в Есенното издание на XVI Телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” в Националния Дворец на децата-София.

„За всички мини сладури има награди и аплодисменти. Както всяка година и сега очакваме и чужбинчета, които освен подаръците, ще си отнесат от Созопол и Дипломи: Отличен 6 в Талантиадата.
Няма ограничения в сценичната изява-може с песен,със стихотворение, с танц, с гимнастика или….с нещо изненадващо. Ще има танци – манци с авторските ми песни, фръцкане за мини госпожиците, канадска борба за мини мъжагите и разбира се-надталантчване! Нямаме никакви специални изисквания за облеклото, защото не се интересуваме от опаковката, а от блесналите детски очички,от чара и сценичното самочувствие на дечинките”

– не крие големите си очаквания Илиана Балийска – автор, водеща и продуцент на конкурса “Мини Мис и Мини Мистър” – Созопол 2014.

 

Leave a Comment