Конкурс Мини мис и мистър - Созопол 2014

„Мини Мис и Мини Мистър“ Созопол 2015

Конкурс Мини мис и мистър - Созопол 2014Традиционният Конкурс-Оригинал „Мини Мис и Мини Мистър“ Созопол,запазена марка на актрисата Илиана Балийска, кани малките и пораснали сладури на 28 юли – вторник от 19ч. в Амфитеатъра на стария Созопол.

Палавото Шоу в Созопол е най-атрактивната част от Турнето „Детето на Морето“ и XVII Фестивал „Малки Големи Таланти“.

Събитието е под патронажа на Кмета на Община Созопол-Панайот Рейзи, който отново доказва, че децата-бъдещето на Града на Спасението, са му приоритет. Мини сладури от 3 до 12 години – созополчанчета и курортистчета, ще докажат, че мястото им е на сцената, а не в публиката. Няма предварителен подбор и всеки може да участва при вход свободен като записването е един час преди началото.

Класираните от 1-ва до 6-та позиция ще представят Община Созопол в Есенното издание на XVII Национален Телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ в Националния Дворец на децата-София.

„Ще има награди и аплодисменти за всички участници и със сигурност Конкурса-Оригинал в Созопол пак ще е международен като и за чужбинчетата ще има Дипломи:Отличен 6 в Талантиадата. Няма ограничения за сценичните изпълнения-може с песен, стихотворение, танц или нещо изненадващо. Ще има много забвление с авторските ми албуми, танци-манци;мини манекенска изява за мини госпожиците и артисти-културисти-мускулисти за мини мъжагите. Нямаме специални изисквания за облеклото, важни са чара, сценичното присъствие и празничното настроение. С нетърпение очаквам Малките Големи Таланти в Созопол!“

не крие големите си очаквания Илиана Балийска-автор,водеща и продуцент на мащабната творческа инициатива.

Талантиада Мини Мис и Мистър - Илияна Балийска