ФК Созопол се завърна у дома с победа! 2

ФК Созопол се завърна у дома с победа!

Отборът на Созопол официално се завърна у дома!

ФК Созопол се завърна у дома с победа! 3В двубой от 38-ия кръг на Югоизточната „В“ група тимът на Румен Димов се наложи с 4:1 над Чирпан. Това бе и последният двубой в програмата на първенството. Срещата се игра пред 3000 зрители.

Мачът се игра на обновения стадион в Созопол на осветление. Победата хвърли в екстаз всички фенове на играта в Созопол. Головете отбелязаха Мирослав Ралев-2, Мустафа Мустафа и Димитър Хаджиев.

Доволен съм от всички момчета, които се забавляваха и показаха още веднъж големия си потенциал – като футболисти и отбор. Отборът се развива и стъпка по стъпка и върви по пътя, който сме си на начертали. Не бързаме, а по етапно изграждаме основите на нещо хубаво, което предстои. Първо да завършим изграждането на базата, да доразвием детско-юношеската школа, където децата на Созопол да спортуват и изграждат дух и характер на спортисти и добри граждани на нашият древен град. След това ще си поставим и по-високи цели в професионалния футбол. Изненадите и хубавите моменти тепърва предстоят

заяви специално за Football24.bg развълнуваният мениджър на тима Румен Димов.